Indsatsen er udviklet af

ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed og Erhvervsskolen NEXT har siden 2017 samarbejdet om at udvikle OS I BRANCHEN. Gennem co-design, afprøvninger og tilpasninger er OS I BRANCHEN blevet til i samarbejde med en lang række ledere, faglærere studievejledere og virksomhedskonsulenter på NEXT.

ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed skaber viden om velfærdssamfundets udfordringer med henblik på at udforske mulige løsninger.

Selv i Danmark er der mange børn og unge, som lander i udsatte positioner. Vi har fokus på at finde og udvikle indsatser, der giver disse børn og unge nye muligheder for at indgå aktivt i samfundet med uddannelse, beskæftigelse og deltagelse i fællesskaber.

NEXT er en af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler med 6 gymnasier og 43 erhvervsuddannelser fordelt på 12 adresser i Storkøbenhavn. NEXT arbejder målrettet med at tænke og agere bæredygtigt samt skabe eksperimenterende og meningsfuld læringskultur, så vi kan sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund.

Sammen skaber vi viden

Over de næste år skal OS I BRANCHEN implementeres og evalueres for at skabe viden om, hvad der virker i forhold til at få flere elever til at gennemføre en erhvervsuddannelse. Det sker i tæt samarbejde med ROCKWOOL Fondens interventionsenhed og erhvervsskolerne NEXT, CELF, ZBC, AARHUS TECH og Tradium.
Rambøll Management Consulting er implementeringspartner undervejs i processen.

Menu